Tili
Ostoskori 0

moottoriremontti

MOOTTORIREMONTIT

MOOTTORIONGELMISTA HETKESSÄ EROON.

Moottorialan erikoisyrityksenä pystymme toteuttamaan vaativimmatkin moottoriremontit. Henkilöauto tai työkone, moottorit kuntoon meillä!

Eikö moottori enää käynnisty? Kuuluuko moottorista outoja ääniä? Katoaako jäähdytinneste? Pätkiikö käynti?

Yleisimpiä syitä moottoriremontin tarpeelle on jokin vaurio. Katkennut jakoketju tai jakohihna on yksi yleisimmistä moottorivaurioista, tällöin moottori lakkaa käymästä ja sylinterikansi vaatii kunnostusta.

Jos jäähdytinneste katoaa ja pakoputkesta tulee valkoista savua, tämä viitaa yleensä palaneeseen kannentiivisteeseen. Myös erilaisten lauhduttimien rikkoituminen voi aiheuttaa jäähdytinnesteen katoamisen.

Mikäli moottorista kuuluu kolinaa tai moottori käy huonosti, syynä voi olla öljyn puutteesta hajonneet laakerit, palanut venttiili taikka tiensä päähän tullut kaksoismassavauhtipyörä.

Syitä mahdolliselle moottorivauriolle on monia.  Oli sitten kyse moottorin perus kunnostuksesta tai moottorin hajoamisesta me hoidamme remontit lujalla ammattitaidolla!

 
Ota yhteyttä

Huoltotilillä maksat juuri sinulle sopivalla tavalla

Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksaessasi Huoltotilillä, valitset milloin ja miten haluat maksaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää huoltotilistä Hae luottoa

Lähetä viesti
Lähetä viesti
Hei!
Kuinka voimme auttaa?